Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
Robert glasper trio met dj sundance
LantarenVenster

Robert Glasper loves Rotterdam. Serieus, hij jazzde, rockte en hiphopte (in verschillende opstellingen) al vier keer eerder de Rotterdamse podia (en dan tellen we zijn gigs op North Sea Jazz Festival niet mee). Op vrijdag 10 november is hij terug in Rotterdam om met zijn akoestische trio én een dj LantarenVenster van zijn genre-bending-magie te voorzien.

No introduction needed

Moeten we hem eigenlijk nog voorstellen? De man, de mythe, de legende: Robert Glasper. Hij werkte samen met o.a. Kendrick Lamar, Erykah Badu en Lalah Hathaway, sleepte drie Grammy’s binnen (met Black Radio 1 & 2 en Miles Ahead) en steelt met zijn mix van jazz, hiphop en soul de harten van tja… wie eigenlijk niet? Afgelopen jaar dropte hij met zijn Experiment een nieuwe plaat: Artscience. Dit keer laat hij geen enkel genre met rust. Jazz? Funk? Soul? Rock? Hiphop? Blues? Disco en pop? He’s got it all. Samen met zijn Trio brengt hij dit najaar een bijzondere combi naar LantarenVenster: zijn akoestische trio + dj. Rotterdam, get ready to get JazzSoulRockHiphopDiscoPopped!

Line-up

Robert Glasper: piano
Vicente Archer: bas
Damion Reid: drums
Jahi Sundance: dj

Dit is een concert met voornamelijk staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon. Alleen kaartjes met het woord ‘zitplaats’ erop geven toegang tot het balkon.

Informatie
Naam evenement: Robert Glasper Trio met DJ Sundance
Organisator: BIRD
Club: BIRD
Datum / Tijd: 7 jaren geleden / 20:30 tot 22:00 / 2017-11-10 20:30:00
Locatie: Rotterdam
Deur prijs: € 24,00
Kaarten: Kaarten zijn verkrijgbaar bij BIRD
Minimum Leeftijd: NVT
Reisplanner: Je komt het snelst op je bestemming met de 9292 App
Externe links: Facebook
Website