Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
R&b legends
in De Tropen
R&b, 00s, 90s, oldschool

GRAND OPENING | R&B LEGENDS | 28 OKTOBER 2017 

Yes we’re back !!!

Het meest legendarische R&B-evenement van Amsterdam is terug van weggeweest: met een nieuwe toplocatie! De afgelopen maanden was het wat stiller rondom Club Classic Events en dat had alles te maken met een zoektocht naar een perfecte locatie voor een nieuwe R&B Legends! Wij zijn op zoek gegaan naar een locatie waarbij gevoel, uitstraling en intieme sfeer minimaal hetzelfde zou zijn als onze voormalige vaste locatie VakZuid. Deze locatie hebben wij nu gevonden!

Zaterdag 28 oktober 2017 opent ‘De Tropen’, gelegen nabij het Oosterpark te Amsterdam haar deuren voor een nieuw seizoen R&B Legends. De Tropen is gevestigd in het monumentale pand van het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT). Het interieur van De Tropen is eigentijds, klassiek, maar toch modern met een prachtig terras aan het Oosterpark. 

Zie hier een sfeerimpressie:
https://plus.google.com/u/0/collection/0b0lTE

R&B Legends is toegankelijk voor gezellige party people vanaf 25 jaar. Dit past uitstekend bij onze nieuwe locatie 'De Tropen' waarbij een positieve en classy uitstraling ook op prijs wordt gesteld. 

We starten de avond vanaf 21:00 uur om onze bezoekers de gelegenheid te geven te socializen en bij te kunnen praten onder het genot van een drankje in combinatie met heerlijke achtergrond muziek. Om 23:00 uur gaat het geluid iets harder en kun je tot na middernacht genieten van de beste R&B from the 90's & 00's. 

Op zaterdag 28 oktober gaan we terug in de tijd naar de 90's R&B Legends met o.a. muziek van Brandy, Mariah Carey, TLC, Toni Braxton, Blackstreet, Mary J. Blige, Adina Howard, SWV, 112 en Montell Jordan. We zullen zeker ook stilstaan bij de R&B Legends uit de 00's die verantwoordelijk zijn voor dit legendarische tijdperk met muziek van o.a. Beyonce, Aaliyah, Justin Timberlake, Destiny’s Child, Ne-Yo, Chris Brown, Rihanna, Ashanti, Ja Rule, Alicia Keys en Jay Z.

Om te zorgen dat de beste hits voorbij komen hebben wij de beste R&B deejays uitgenodigd: FRANCK, CLIFFHANGER & SHAQ!! 

The legends continues... Save the date, let's party and have fun!

GRAND OPENING ★ R&B LEGENDS

★ Datum: zaterdag 28 oktober 2017
★ Locatie: De Tropen, Linnaeusstraat 2, Oosterpark Amsterdam
★ Tijd: 21:00 - 03:00 uur (toegang tot 02:00 uur)
★ Voorverkoop: € 10,- ☆ Tickets: www.club-classic.nl/tickets 
★ Online shop: http://bit.ly/1G6kOZT ☆ Boekwinkels: AKO 
★ Website: www.club-classic.nl ☆ Insta: clubclassic 
★ Like our Facebook page: www.facebook.com/clubclassic.nl
★ Parkeergelegenheid: rondom Oosterpark

Informatie
Naam evenement: R&B Legends
Organisator: Club Classic
Club: Grand Café De Tropen
Datum / Tijd: 7 jaren geleden / 21:00 tot 02:00 / 2017-10-28 21:00:00
Locatie: Amsterdam
Deur prijs: € 15,-
Kaarten: Kaarten zijn verkrijgbaar bij Club Classic
Minimum Leeftijd: 25
Reisplanner: Je komt het snelst op je bestemming met de 9292 App
Externe links: Facebook
Website