Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Born Slippy, beste dancetrack ooit gemaakt - 03 Oktober 2017

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Born Slippy, beste dancetrack ooit gemaakt

Born Slippy, beste dancetrack ooit gemaakt

foto

Nummer 1 hit uit de 'SLAM! Dance 1000' is bekend gemaakt: Born Slippy van Underworld, een track die al weer ruim twintig jaar oud is, maar ondanks nog altijd erg geliefd.

Radiostation SLAM! speelde de 1000 beste dancetracks af op de zender die is samengesteld door en met de luisteraars en werd uitgezonden als één grote mix.  Born Slippy van Underworld is uitgeroepen tot  de beste track allertijden.

 “Born Slippy overstijgt alle genres en wordt tot op de dag van vandaag op alle mainstages gedraaid. Je kunt hem horen in het feestcafé, op de radio, op Lowlands, in een set van Armin van Buuren op een trancefeest en óók op een tof technoevenement. De terechte nummer 1!” Aldus Jochem Hamerling van de muziekredactie van SLAM!

De  complete top 10 uit de SLAM! Dance 1000
1. Underworld – Born Slippy
2. Robin S – Show me love
3. Jaydee – Plastic dreams
4. Daft Punk – One more time
5. Swedish House Mafia – One
6. Kernkraft 400 – Zombie Nation
7. Danny Tenaglia – Music is the answer
8. Avicii – Levels
9. Martin Garrix – Animals
10. Wildstylez ft. Niels Geusebroek – Year of summer

Bron: SLAM!