Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
ADE Voetbalwedstrijd: De School en Resident Advisor organiseren opnieuw voebaltoernooi RA Cup. - 27 September 2017

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • ADE Voetbalwedstrijd: De School en Resident Advisor organiseren opnieuw voebaltoernooi RA Cup.

ADE Voetbalwedstrijd: De School en Resident Advisor organiseren opnieuw voebaltoernooi RA Cup.

foto

Het kan weer: dj's en dance-professionals een balletje zien trappen tijdens ADE!

Resident Advisor en De School organiseren dit jaar opnieuw een voetbaltoernooi tijdens het Amsterdam Dance Event. Aan de competitie doen zestien teams mee. Alle teams nemen het tegen elkaar op in De School op donderdag 29 oktober.

Dance-organisaties zoals Rush Hour, Clone, Numbers, Voyage Direct, The Rest Is Noise, PIP Den Haag, Radion en een team met nachtburgemeester Mirik Milan als aanvoerder doen mee. Ze zullen het moeten opnemen tegen de regerend kampioen van de RA Cup, het voetbalteam van Dekmantel.

De RA Cup is een terugkerend voetbaltoernooi tijdens ADE. Met de voetbaldag in De School wordt geld ingezameld voor Help Refugees. Die organisatie zet zich in voor vluchtelingen in kampen in bijvoorbeeld Frankrijk (Calais) en Griekenland. Geld doneren kan hier.

Bron: DjMag