Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Nieuwe single! Ferry Corsten & Niels Geuzenbroek werken samen. - 12 Oktober 2017

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Nieuwe single! Ferry Corsten & Niels Geuzenbroek werken samen.

Nieuwe single! Ferry Corsten & Niels Geuzenbroek werken samen.

foto

Op vrijdag 29 september kwam Ferry Corsten zijn nieuwe single ‘Waiting’ uit, met gastvocalen van singer-songwriter Niels Geusebroek. De track is afkomstig van het recente album ‘Blueprint’, een sci-fi conceptalbum waarop Corsten zijn muziek aan een nauwkeurig uitgewerkte verhaallijn koppelt.
 
In editie #33 had DJ Mag NL een uitgebreid interview met Corsten. Het volledige verhaal achter het album Blueprint vind je hier!

Toen Geusebroek door Corsten gevraagd werd vocalen te leveren op ‘Blueprint’ was hij gelijk enthousiast:
“Aanvankelijk was het idee dat ik samen met Ferry een liedje zou maken om vervolgens te kijken wie de vocalen zou doen of hoe de track zou worden gebruikt. Wij zijn samen de studio ingedoken en schreven ‘Waiting’. We vonden het resultaat allebei zo goed dat we gezamenlijk besloten dat ik het zelf zou inzingen.  Ik ben oprecht trots te hebben mogen bijdragen aan zo’n mooi project en te mogen samenwerken met Ferry, een van de grondleggers van de trance.”

Bron: DjMag