Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
The best of Armin only! - 29 September 2017

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856

The best of Armin only!

foto

Uit het plafond komen dansers, vanuit de vloer een piano, op de bewende podiumelementen verschijnen drummers, een fanfare schittert op de catwalk, vuurwerk knalt keihard en het megaledscherm laat de meest geniale visuals zien. Dit is nog maar een beperkte beschrijving van wat er allemaal gebeurde tijdens The Best of Armin Only.

Het moest de grootste show van Armin van Buuren ooit worden. Landelijke media waren er als de kippen bij en lichtten het event groots uit. The Best of Armin Only op 12 en 13 mei in de Johan Cruijff ArenA werden ook zijn grootste shows ooit. Uit maar liefst 97 landen kwamen bezoekers naar Amsterdam om deze enorme productie bij te wonen. Vier uur lang enkel Armin van Buuren en de mensen met wie hij de afgelopen twintig jaar samenwerkte. En dat twee avonden! Op deze avonden werden alle Armin Only’s van de afgelopen jaren gecombineerd. Naast een grandioze verzameling aan artiesten waar Van Buuren mee samenwerkte kregen de bezoekers geweldige showelementen, vernieuwde theateraspecten en de dikste show ooit voorgeschoteld. En daar genoot men optimaal van!


Wat je tijdens de avond merkte was dat je niet op een doorsnee dance-event stond. Het leek meer op een theaterproductie. Het immense ledscherm achter de dj-booth zou bij ieder ander event de grote blikvanger zijn maar bij The Best of Armin Only was dit scherm onderdeel van een groter geheel. De catwalk liep ongeveer tot aan de middenstip van het voetbalstadion en vanuit het plafond kwamen allerlei bewegende onderdelen waardoor je ogen te kort kwam. Op de bewegende onderdelen stonden drummers, dansers en danseressen of andere artiesten. Er was geen moment dat de zintuigen van het publiek niet geprikkeld werden door een showelement of door Van Buuren zelf.

NOT ONLY ARMIN 
Mr. Perfect, zoals Van Buuren ook wel bekend staat volgens zijn onlangs gereleasete documentaire, heeft de afgelopen jaren met heel veel artiesten samengewerkt. Veel van deze artiesten waren aanwezig tijdens de grote avond in Amsterdam. Zo betrad Kensington, momenteel de meest succesvolle Nederlandse band, tweemaal het podium. Uiteraard kwam hun samenwerking met Armin van Buuren aan bod. Later bracht de band ook nog hun hit Sorry, in een trancejasje gestoken door de main man.

Uiteraard werd er teruggekeken naar het verleden, want Van Buuren vierde zijn 20-jarig jubileum als artiest. Een track als Communication kon dus ook niet wegblijven. Zijn wereldhit In And Out Of Love met Sharon den Adel werd op een prachtige manier vertolkt, zijn broer Eller van Buuren kwam op het podium om samen een ode te brengen aan hun ouders, Mr. Probz deed Another You, co-producer Benno de Goeij speelde prachtig piano tijdens de opening en Trevor Guthrie kwam de sfeer een vette boost geven toen hij This Is What It Feels Like zong.Een avond die alleen maar uit hoogtepunten bestaat komt zelden voor maar Armin van Buuren wist met zijn The Best of Armin Only het publiek vier uur lang hoogtepunt na hoogtepunt te laten beleven. Piek na piek. Dit was geen doorsnee dance-event, dit was een theaterproductie van de bovenste plank.

Facts Bezoekers: 2x 40.000, Crew: 200 man, Ledscherm: 1200m2, Vuurwerkmomenten: 2000, Aantal artiesten naast Armin: 22, Dansers: 45, Acrobaten: 10, Trampolinespringers: 4, Drumband: 56 man

Bron: DjMag