Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Thunderdome en Stichting 10,000 HOURS zetten Meppelaar in het zonnetje. - 10 Oktober 2017

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Thunderdome en Stichting 10,000 HOURS zetten Meppelaar in het zonnetje.

Thunderdome en Stichting 10,000 HOURS zetten Meppelaar in het zonnetje.

foto

Bezoekers, artiesten, en organisatie van het hardcore feest Thunderdome organiseren op woensdag 4 oktober ‘Gabbers voor Gabbers’.
 
Een initiatief van Thunderdome en 10,000 HOURS waarbij de ‘Gabber’ achterban zich inzet voor een andere ‘Gabber’ die dit nodig heeft. Naast het verzorgen van een top dag waarbij vrijwilligers een mede-fan helpen door zijn gehele huis en tuin op te knappen, vinden de organisaties het vooral belangrijk hun achterban bewust te maken hoe ze een steentje bij kunnen dragen aan iemand anders leven.

Gabber synoniem aan het woord maat
‘’Het mooie is dat wildvreemde mensen elkaar helpen met een kleinigheid voor de één, maar een groot gebaar voor de ander. Dit kan het leven van iemand positief veranderen. Wij zijn blij dat we dit kunnen en mogen doen voor hem'’, zegt Dennis. Dennis heeft zijn vriend Robert uit Meppel opgegeven voor ‘Gabbers voor Gabbers’ omdat hij een steun in de rug verdient.

Gabber zijn gaat verder dan feesten
'Hardcore staat voor saamhorigheid. En hoe kunnen we dat beter laten zien dan mensen buiten het feesten om te helpen?!', zegt Joyce Eijssen bekend als hardcore dj Amada.

Samen inzetten voor mensen die het nodig hebben
‘Met Gabber voor Gabbers roepen we de achterban op om zich in te zetten voor andere Thunderdome fans. Samen zetten we ons in voor mensen die dit nodig hebben’’, zegt Nienke Bassle, General Manager van 10,000 HOURS.

Check de foto's:

Bron: DjMag