Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Armin van Buuren lanceert recap Armin Only in Amsterdam! - 06 Oktober 2017

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Armin van Buuren lanceert recap Armin Only in Amsterdam!

Armin van Buuren lanceert recap Armin Only in Amsterdam!

foto

Twee avonden in mei stond het Ajax-stadion in het teken van Armin van Buuren. Het waren de grootste shows die hij ooit gedaan had.
 
Het moest de grootste show van Armin van Buuren ooit worden. Landelijke media waren er als de kippen bij en lichtten het event groots uit. The Best of Armin Only op 12 en 13 mei in de Johan Cruijff ArenA werden ook zijn grootste shows ooit. Uit maar liefst 97 landen kwamen bezoekers naar Amsterdam om deze enorme productie bij te wonen.

Vier uur lang enkel Armin van Buuren en de mensen met wie hij de afgelopen twintig jaar samenwerkte. En dat twee avonden! Op deze avonden werden alle Armin Only’s van de afgelopen jaren gecombineerd. Naast een grandioze verzameling aan artiesten waar Van Buuren mee samenwerkte kregen de bezoekers geweldige showelementen, vernieuwde theateraspecten en de dikste show ooit voorgeschoteld. En daar genoot men optimaal van!

Bron: DjMag