• Home
  • Nieuws
  • Pussy lounge XXL: het grootste freestylespektakel

Pussy lounge XXL: het grootste freestylespektakel

foto

Wie freestyle zegt, zegt Pussy lounge. Alle associaties die je bij Pussy lounge hebt kloppen! Prachtige danseressen, veel co2, gekkigheid on stage, confetti in de lucht en natuurlijk de dikste freestylebeats.

Op 7 oktober is het tijd voor Pussy lounge XXL in Rotterdam Ahoy. De naam suggereert al dat organisatie b2s hier groots uitpakt en dat doen ze ook! Tijdens deze editie is alles net even iets gekker, net even iets groter en net even iets meer over-the-top! Een speeltuin voor alle Pussylovers!

Darkravers filthy fify
Naast alle gekkigheid die je gewend bent van het enige echte freestylecircus is er ook nog iets speciaals te vieren. Darkraver ziet dit jaar namelijk Pussy lounge XXL: het grootste freestylespektakel Abraham: hij wordt 50! De verjaardag van Pussy lounge-resident van het eerste uur moet natuurlijk groots gevierd worden. Een deel van de show staat deze editie in het teken van zijn knotsgekke B-day party! De avond belooft één groot feest te worden. Het sexy entertainment staat te shinen on stage en je wordt verrast door de unieke showelementen die je nergens anders zult zien!

Maar er is meer 
Voor deze editie staan uiteraard alle residents weer paraat. Paul Elstak, Ruthless, The Viper en Ruffi an zullen net als The Darkraver alles uit de kast halen om Ahoy volledig op zijn kop te zetten. Daarnaast worden de residents zoals iedere editie gefl ankeerd door een stel zorgvuldig uitgekozen gast- dj’s. Deze keer zijn dat Da Tweekaz, Panic, Re-Style, Dr Phunk en Royal S.

Bron: DJ Mag