Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 692
Tiësto draait op benefietconcert voor Las Vegas & doneert €200.000,-. - 11 Oktober 2017

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lustparty/domains/lustparty.nl/public_html/control/global.php on line 1856
  • Home
  • Nieuws
  • Tiësto draait op benefietconcert voor Las Vegas & doneert €200.000,-.

Tiësto draait op benefietconcert voor Las Vegas & doneert €200.000,-.

foto

Om geld op te halen voor de slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas van afgelopen week wordt een benefietconcert gehouden.
 
Onder anderen Lil Jon en Zedd zullen hier optreden en inmiddels heeft ‘onze’ Tiësto ook toegezegd op te zullen treden. Zijn Amerikaanse collega Diplo daagde alle dj’s uit om een ton te doneren. Tiësto verdubbelt dit nog eens.

Tiësto: 
"Las Vegas is als een tweede thuis voor me. Na de schietpartij wilde ik de slachtoffers, hun familie en de helden van de hulpdiensten meteen ondersteunen. Naast het donderen van geld, kan ik dat doen door op te treden om geld in te zamelen." 

Afgelopen week vond er een verschrikkelijke schietpartij plaats in Las Vegas, waar bijna 60 mensen overleden en meer dan 200 mensen gewond raakten. 

Bron: DjMag