R&b legends
10 Year Anniversary, The Gala Edition
R&B

Het succesverhaal van R&B Legends begon in 2009 met meerdere uitverkochte edities in Vakzuid te Amsterdam. De jaren daaropvolgend moesten wij al snel uitwijken naar ruimere locaties zoals Escape, Powerzone en Hotel Arena die eveneens uitverkocht raakten. Wij kwamen tot de conclusie dat Club Classic Events wederom een uniek concept had gepresenteerd wat vernieuwend en toonaangevend zou zijn voor de toekomst. Met onze nieuwe visie om de bezoekers de mooiste locaties van Amsterdam te laten zien sluiten wij dit jaar wederom spectaculier af tijdens onze 10 Year Anniversary!

Onze reis om in de mooiste locaties in Amsterdam te programmeren begon vorig jaar op zaterdag 30 december 2017 tijdens onze 9 Year Anniversary, een feestelijke en unieke ervaring in de Marmeren Hal. Onze route hebben wij verder uitgezet naar het prachtige Dido Event Center met twee waanzinnig uitverkochte edities. Dit geeft wederom aan wat voor fantastische Legends jullie zijn! Nu hebben wij het magische getal 10 bereikt en dat gaan we vieren tijdens onze 10 Year Anniversary, The Gala Edition!! In 2019 zullen wij onze visie verder voortzetten en hebben wij oogverblindende bezoeken voor jullie op het programma klaarstaan!

Thank you Legends!
Wat ooit vanuit Club Classic Events met een idee en passie voor de genre R&B 90’s & 00’s in 2009 was begonnen, is ‘R&B Legends’ 10 jaar later uitgegroeid tot het toonaangevende én succesvolste R&B evenement in Nederland. Via deze weg bedanken wij alle Legends en alle betrokken deejays, personeel etc. voor de inzet en betrokkenheid. Onze dank gaat ook uit naar de overige deejays & organisatoren die geïnspireerd zijn geraakt door R&B Legends en mede hebben zorggedragen dat de groei en populariteit voor R&B muziek verder is gestegen.

Glitter & Glamour 10 Year Anniversary Night!
Er is er één jarig hoera hoera, dat kan je wel zien dat is ‘R&B LEGENDS’. Zaterdag 29 december 2018 opent Undercurrent haar deuren voor R&B Legends 10 Year Anniversary, The Gala Edition! Undercurrent is gevestigd aan het IJ aan de kade van het bruisende NDSM terrein, uitkijkend over de skyline van Amsterdam. Undercurrent bestaat uit twee zalen die met elkaar verbonden zijn, en door de glazen gevel van de grote zaal heb je een prachtige uitkijk over het IJ. Undercurrent staat bekend als de locatie waar volwassen Nederland graag een bezoekje brengt dit mede door de ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Undercurrent biedt ruimte aan 1200 bezoekers, dus dit belooft een fantastische avond te worden!

R&B Legends is toegankelijk voor classy party people vanaf 25 jaar. De dresscode voor de avond is Glitter & Glamour waarbij een positieve en classy uitstraling op prijs wordt gesteld. In de loop der jaren proberen wij jullie Legends hoge kwaliteit te bieden tegen de beste prijs, want uitgaan is al duur genoeg!

Genodigden & Super Early Birds!

Vanaf 22:00 uur heten wij onze genodigden en Super Early Bird bezoekers van harte welkom. De champagne & hapjes staan klaar om alvast in de sfeer te komen van de avond. En niemand minder dan de gerenommeerde deejay Manie zal tijdens de Super Early Hours voor de feeststemming zorgdragen. Let er wel op dat de Super Early Bird ticket je toegang biedt tot 00:00 uur. Na 00:00 uur entree dien je het verschil bij te betalen aan de kassa.

Informatie
Naam evenement: R&B LEGENDS
Organisator: R&B Legends
Club: Undercurrent
Datum / Tijd: 6 maanden geleden / 22:00 tot 05:00 / 2018-12-29 22:00:00
Locatie: Amsterdam
Deur prijs: € 25,00
Kaarten: Kaarten zijn verkrijgbaar bij R&B Legends
Minimum Leeftijd: 18
Reisplanner: Je komt het snelst op je bestemming met de 9292 App
Externe links: Facebook
Website
SMS code: SMS LP 10308 naar 7111 en win vrijkaarten.